Waarom kiezen voor Zwarts

U bent op zoek naar een aannemer die superieure kwaliteit en een hoog afwerkingsniveau biedt tegen een juiste prijs-kwaliteitverhouding. U bent kritisch en wilt geen verrassingen achteraf. Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

De relatie met onze klanten is gebaseerd op vertrouwen, respect en samenwerking. We besteden veel tijd en aandacht aan onze klanten, zodat ieder detail tot in de puntjes is besproken voor het beste eindresultaat.

Onze klanten bevinden zich voornamelijk in het Westland en omgeving (Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer en Delft) en kiezen voor Zwarts door:

 • Superieure kwaliteit tegen marktconforme prijs
  Dit is voor ons een vanzelfsprekendheid: onze betrokken medewerkers verstaan hun vak en onze vaste, gerenommeerde partners leggen de lat net zo hoog. 
 • Hoog afwerkingsniveau door perfectie en liefde voor het vak
  Bij ons staat kwaliteit met stip op 1. We streven naar perfectie. Onze gepassioneerde vaklieden nemen de tijd en adviseren u alsof ze hun eigen huis bouwen. Die betrokkenheid gaat ver, maar is eenvoudig te verklaren: liefde voor het vak. Ook maken we in onze eigen timmerwerkplaats de mooiste maatwerk producten die volledig op uw wensen zijn afgestemd.

 • Optimale klantbegeleiding van A tot Z en één vast aanspreekpunt
  Wij bieden u optimale klantbegeleiding voor, tijdens en na de bouw. We bespreken samen al uw woonwensen van A tot Z, dit doen we aan de hand van een stappenplan, zodat u altijd ruim voldoende tijd heeft om beslissingen te nemen. 
 • We zijn betrouwbaar en transparant: afspraak is afspraak
  Hoe vaak heeft u al verhalen gehoord over torenhoge nacalculaties achteraf? Of prijzen die omhoog schieten door veranderingen op de markt? Wij doen wat we beloven. We zijn open en transparant; alles is voor u inzichtelijk. Zo kunt u ook uw eigen, vertrouwde partijen aandragen. 
 • Al 95 jaar ervaring
  Al 95 jaar hebben we echte ambachtslieden aan ons weten te binden. Met elkaar realiseren we de mooiste projecten volgens traditionele bouw.
 • We doen net dat stapje extra t.o.v. de concurrentie
  We investeren graag veel tijd en energie in onze opdrachtgevers. Het is niet voor niks dat ze vaak bij ons terugkomen voor een volgend project, van generatie op generatie.