Keurmerken

'Zwarts kwaliteit’ is een begrip in het Westland. En daar zijn we maar wat trots op!

Deze superieure kwaliteit is ons handelsmerk en voor ons het allerbelangrijkst. Bij ieder project weten we dit te evenaren door de perfectie van onze vaklieden. Daarnaast onderhouden we hechte relaties met gerenommeerde architecten en onderaannemers die de lat net zo hoog leggen. Verder hebben we diverse keurmerken.

Bouwgarant
Zwarts mag zich al jarenlang BouwGarant-aannemer noemen. BouwGarant is het grootste keurmerk in de bouw van Nederland. Het BouwGarant-keurmerk biedt zekerheid bij uw nieuwbouw, verbouw en renovatie. Het BouwGarant-keurmerk krijg je als bouwbedrijf dan ook niet zomaar. We beschikken over de juiste diploma’s en verzekeringen en worden ook regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie.

Bouwend Nederland
Zwarts is lid van Bouwend Nederland. Bouwend Nederland verenigt, verbindt en ondersteunt bouw- en infrabedrijven. Er wordt gewerkt aan een vitale bouwsector die bouwt aan een duurzame vernieuwing van de leefomgeving. Dit gaat gepaard met drie kerntaken: belangenbehartiging, brancheontwikkeling en ledenservice.

SBB Erkend Leerbedrijf
Stichting Beroepsonderwijs Bedrijfsleven is het Kenniscentrum Beroepsonderwijs voor de bouw, infra en gespecialiseerde aannemerij. SBB vormt de schakel tussen het onderwijs en het bedrijfsleven. Zwarts is als erkend leerbedrijf SBB gecertificeerd en heeft afspraken met regionale opleidingsbedrijven. Jaarlijks plaatsen wij leerlingen op onze werken. Veelal voor langere periodes. Wij hechten bijzonder veel waarde aan deze groep. De bouw heeft immers vakmensen nodig, nu en in de toekomst. Wij bieden onze leerlingen een plek waar mensen het vak in de praktijk kunnen leren. Daarnaast zorgen we voor continue scholing van onze leermeesters.